لوگو نماد و معرف هر برند است و از این رو طراحی لوگو نیز از اهمیت زیادی برخوردار است . طراحی و ساختار خوب یک لوگو معرفی قدرتمند و با ارزش برای نام تجاری یا برند خواهد بود و به این جهت طراحی لوگو حرفه ای موثر برای یک برند نسبت به سایر اقلام گرافیکی، نیاز به خلاقیت و تلاش بیشتری دارد. لوگو یا نشانه بیانگر نمادین یک عبارت و یا القاگر یک مفهوم است. لوگو همانند امضا که مشخصه‌ای برای اشخاص می‌باشند نشانگر و مشخصه منحصر بفردی برای برند، موسسه و یا صاحب امتیاز آن است. آرم ها در هر جایی که حضور آن موسسه یا شخص یا رویداد صاحب آرم در آن وجود دارد ثبت میگردد و نشان دهنده رد برجای مانده از حضور آنها در آنجا است.

لوگو در ساده ترین شکل ممکن، خبر از هویت شغل و فعالیت شما میدهد؛ یک تصویر یا یک کلمه در قالبی جدید و خلاقانه در سریعترین زمان ممکن داستان شما را روایت میکند. قرار است لوگو از آرزوها و رویاهای شما سخن براند، سخنرانی که با جذاب ترین کلمات ممکن بیان میشود، نه بیننده و شنونده را خسته میکند و نه در نیمه راه او رها میکند. طراحی لوگو خلاقانه چنین ماموریتی را در بهترین شکل ممکن رقم میزند.
یک لوگوی موفق، قادر است ارتباطی را با مخاطبان ایجاد کند که تمامی حرفه‌ها و مشاغل برای دست‌یابی به آن تلاش می‌کنند. در مقابل، یک لوگوی نامناسب، به‌معنای شکست در رساندن پیام شرکت به مخاطبان بوده و در نهایت به تمامی تلاش‌های تجاری آن کسب‌وکار آسیب خواهد زد.

امروزه به دلیل پرمحتوا کردن لوگو و آرم و همچنین محدودیت تعداد حروف الفبا، بیشتر از قبل، از علائم در طراحی لوگو یا آرم‌ها استفاده می‌شود. این علائم، نظیر نشانه ها یا علائم تصویری موجود در ایستگاه‌های راه آهن، فرودگاه‌ها، خیابان‌ها و سایر مکانهای عمومی، ممکن است بر مبنای سنتی نوشتاری باشند.

لوگوها همه جا به چشم می‌خورند. روی بسته بندی ها، قوطی ها، جعبه‌ها، روی وسایل نقلیه، کاغذ، در تابلوهای مربوط به تظاهرات، در بازی های عمومی، بازارها، نمایشگاه ها و جشنواره ها.

پیشینه طراحی لوگو در ایران

پیشینه ی طراحی لوگو در ایران به اوایل دوران پهلوی بازمی‌گردد. اولین شرکت ایرانی که اقدام به طراحی لوگو در آن دوران کرد، شرکت هواپیمایی هما بود، لوگوی شرکت هواپیمایی هما توسط ادوارد زهرابیان جوان 22 ساله ارمنی-ایرانی در سال 1340 شمسی طراحی گردید.
آژانس تخصصی خبر و اطلاعات حمل‌ونقلی (اسکیفت) در گزارشی که در سال 2013 از ارزیابی لوگوی شرکت‌های هواپیمایی در سراسر جهان داشت، بعد از ارزیابی‌ لوگوهای متعدد تمام شرکت‌های مطرح در حوزه ی حمل و نقل و مسافربری هوایی، شرکت هواپیمایی ایران ایر (هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران) را دارنده بهترین لوگوی خدمت رسانی هوایی معرفی نمود. این لوگو (با نام هما) در حالی به عنوان برترین لوگو معرفی شد که خطوط هوایی ایران با تحریم‌های بین‌المللی مواجه بود.

نشان و نماد در طول تاریخ

در طول تاریخ از نماد که نوعی علامت واحد هویت بصری است، به عنوان ابزاری برای ایجاد ارتباط استفاده شده است. تصور بر این است که انسان پیش از تاریخ با خراش دادن و ایجاد نقش بر دیوار غارهای التامیرا در اسپانیا و لاسکو در فرانسه تلاش داشته تا از این طریق به دیگران اعلان خطر یا آگاهی داده و یا پیام های دیگری را انتقال دهد. باستان شناسان لوازم و ابزارهایی را از یونان باستان یافته اند که بر آنها نقوش و نمادها نیز همچون شکل حروف و رنگ می‌تواند واکنش های حسی خاصی را در برانگیزد. معنی علائم نمادینی نقش بسته که احتمالا معرف آنها خالق آنها بوده است. بر تابوت های مصری نقوش نمادینی حکاکی شده است که احتمالا نشان از هنرمند خالق آن دارد.

در جوامع قرون وسطائی بازرگانان و صنعتگران برای مشخص کردن کالاها یا محصولاتشان از علائم و نمادهای خاصی استفاده میکردند که معرف آنها بود. چاپگران اواخر سده نوزدهم میلادی نیز که به مهارت ها و استادی خود مفتخر بودند بر روی تمامی نقش‌های خود نمادهایی را به صورت حرف نشانه یا امضاء چاپ می کردند که معرف حرفه و صنعتگری آنان بوده است. در آغاز سده بیستم نیز گاوچرانان آمریکائی برای مشخص کردن مالکیت دام های خود از علائم انحصاری استفاده می‌کردند، در واقع آنها از نوعی زبان تصویری استفاده می‌نمودند که سابق آن به مصریان باستان می‌رسد.
از آنجا که مدارک مستند دال بر اینند که این امر یعنی استفاده از نمادها، از سرآغاز پیدایش تمدن جریان داشته است، بی مناسبت به نظر نمی‌رسد که نگاهی کوتاه به تاریخچه چگونگی ارتباط افراد با یکدیگر بیندازید. در حدود ۴۰۰۰۰ سال قبل بشر اولیه که از طریق شکار روزگار می‌گذراند، به منظور انتقال افکار و امیال خویش به حک علائمی گرافیکی بر صخره ها پرداخت و بدین وسیله کوشید امیال و افکار خویش را از طریق تصویر بنمایاند. از این رهگذر، اندیشه که تا آن زمان صرفا از طریق صوت (زبان) یا حرکات (حالت دستها) بیان می‌شد، این قابلیت را پیدا کرد که بتواند ثبت گردد و پایدار بماند.
به طور کلی، عموم مردم، کلمه (آرم) را به جای (نشانه) می‌شناسند.

تاریخچه طراحی لوگو یا ساخت لوگو همچون طراحی کاتالوگ و بروشور به زمانهای بسیار بسیار دور بر میگردد. در طراحی های گرافیکی، طراحی نشانه یکی از تخصصهای رایج و منحصر به فرد به شمار می‌آید. انسانهای اولیه برای انتقال مفاهیم مثلا شکار در یک نقطه، علائمی را روی دیوار غارها ایجاد می‌کردند. هر کجا آن علامت دیده میشد، مفهوم مشخصی را به مخاطب و بیننده منتقل می نمود.
لوگو نشانه یا علامتی گرافیکی است که سرمایه داران تجاری، موسسات و حتی اشخاص حقیقی، جهت ایجاد تمایز خود از دیگران در دید عموم، از آنها استفاده می‌کنند. لوگوها گرافیکی هستند (سمبل یا آیکون) و یا از نام تجاری سازمان یا موسسه تشکیل شده اند (لوگو تایپ یا ورد مارک).
در دوران حروفچینی با فلز داغ، لوگو تایپ، مجموعه ای از فونت ها و کاراکترها بود. در دوران کنونی که عصر ارتباطات است، کیفیت لوگوی یک شرکت، اغلب مترادف با مرغوبیت یا برند شرکت است.



نمونه طراحی‌‌های انجام شده طراحی لوگو

مراحل طراحی لوگو خلاقانه و منحصر بفرد

گام نخست: یک طراحی لوگو خلاقانه متولد نمی شود، مگر اینکه طراح از داستان لوگوی شما به خوبی مطلع باشد. او باید بداند چرا چنین کاری را شروع کردید، در اعماق قلب شما چه میگذرد، در لایه های زیرین ذهن شما چه اهداف و رویاهایی وجود دارد. شما باید از آنچه که در روح و قلبان میگذرد سخن بگویید. به رویاهایی که به سالهای قبل، قبل تر از اینکه کارو کسبتان را رسما شروع کنید، باز گردید و از تصویر ذهنی خود سخن بگویید. لوگوی شما در حقیقت تصویر ذهنی شما از خودتان است. باید سپس سوار ماشین زمان شوید و به دور دست ترین زمانها سفر کنید و بگویید در آن دوران چه تصوری از شما و کارتان خلق شده است، همه این نکات برای طراحی لوگوی شما می توانند معجزه کنند.

دومین گام طراحی لوگو را حال طراح لوگو هوشمند باید بردارد؛ او باید رقبای شما را در نظر بگیرد، ماهیت حرفه شما را در نظر بگیرد، همکاران نزدیک شما را بشناسد، از وضع بازار شما آگاهی کافی را باید بدست آورد. قرار است با یک لوگو شما را در مقابل رقبا بدرخشاند، قرار است همکاران شما را به شما نزدیک کند، باید مشتریان را با شما همراه کند؛ بنابراین یک طراح ناآگاه هرگز نخواهد توانست این نماد را چنان خلق کند که به فروش منتهی شود، یک لوگویی که تنها اثری هنری میباشد؛ اگرچه زیبا خواهد بود؛ اما نخواهد فروخت و لوگویی که نفروشد بعد از یک مدت، باید در گوشه ای بپوسد.

در گام سوم طراحی لوگو ، باید طراح لوگو سخنان شما را با اطلاعات بازار و ماهیت حرفه شما در کنار هم قرار دهد و آن ها را در هم آمیزد؛ گویی ریسمان محکمی می بافد، فکری باید متولد شود، این لوگو باید چه سخنی را بگوید که هم تصویر ذهنی ما خلق شود و هم بفروشد ، جنبه هنری و اقتصادی باید دو روی این سکه شوند. سخنانی که در عین خلاصه بودن، جذاب باشند و در عین جذاب بودن باید همان تصویری را در ذهن بیننده خلق کنند که شما دوست دارید از محصول شما خلق گردد؛ اما تصویری که احساسات بیننده را تحریک میکند و او را وادار میکند همان کاری را بکند که شما دوست دارید . شما یک طراح حرفه ای نیاز دارید.


لوگو و نشانه در دنیای امروز ...

درطی سال‌های گذشته توسط جمعی از استادان دانشکده‌های هنری در ایران سعی گردید به جای واژه آرم یا لوگو که یک اصطلاح بیگانه است از واژه نشانه استفاده شود. واژه نشانه دامنه بسیار وسیع تر و گسترده تر از بحث گرافیک را در بر می گیرد به همین علت بهتر است از همان واژه آرم یا لوگو که امروز نیز زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد، استفاده نمود. طراحی لوگو یکی از مهم ترین شاخه‌های رشته گرافیک محسوب می گردد و معرف هویت و شخصیت یک مجموعه، شخص، شغل و یا هرگونه فعالیت می‌باشد.

لوگوها در سایر محصولات گرافیکی نیز استفاده می‌شوند. در هر مکانی آرم و یا لوگو میبایست درقسمتی قرار گیرد که ترکیب ساختاری طراحی را بهم نزده و در کنار متون فضایی مناسب و ترکیب بندی چشم نوازی داشته باشد. در کنار آرم و لوگو نیز معمولا نام اصلی موسسه محصول یا موضوع فعالیت مجموعه درج می‌گردد، نوع حروف و نحوه قرار گرفتن آن نیز از موارد مهم درطراحی ساختار هویت بصری محسوب می‌شود.

یک لوگوی خوب و متعادل آرمی است که علاوه بر جنبه های زیبایی شناختی و رساندن مفهوم و موضوع در هنگام کوچک شدن و قرار گرفتن در کارت ویزیت از زیبایی و گویایی آن کاسته نشود. دونالد آندرسون در کتاب عناصر طرح بیان می‌کند که تکنیک گاهی اساسی‌ترین عامل در ساده نمودن جزئیات یک شکل بغرنج و تبدیل آن به یک آرم هنری و قابل درک است و به همین دلیل باید دارای قابلیت‌های فراوانی باشد، در اصل یک آرم در حکم امضاء و مهر شخص و یا برندها و مجموعه‌های مورد نظر است.

طراحی لوگو و ساخت لوگو نوشتاری

طراحی لوگو تایپ: یکی از عوامل مهم و گاهی مهمترین ابزاری که در شکل گیری یک هویت خاص مورد استفاده طراحان قرار می‌گیرد، فونت و ساختاری نوشتاری‌است. منوگرام یا نشانه نوشته ، اغلب نام خاصی برای یک شرکت، مجموعه یا کالا و گاهی تنها یک نوشته حتی فاقد معنی است که با طراحی خاص و متفاوت ارائه می‌شود تا به اذهان بنشیند. در یک نگاه سریع اولین چیزی که در اکثر اوراق اداری به نظر مخاطبان می‌رسد لوگوی آن است. بیشترین کاربرد لوگوها آن است که برای مخاطب قابل شناسائی باشند. بنابراین در طراحی لوگو خوانا بودن همراه با متفاوت بودن یا سایر لوگوهای هم موضوع، یک اصل است. لوگو باید قابل درک، تاثیر گذار بوده و در ذهن بیننده باقی بماند. لوگو از سرمایه های معتبر یک شرکت محسوب می شود که حتی با ارتقاء یک شرکت همچنان نام و لوگوی آن ثابت می‌ماند.

طراحی لوگو برای نشانه یک شرکت تولیدی یا خدماتی متفاوت است. هر چند که خوانایی و سادگی از اصول طراحی لوگو است اما، لوگویی که برای یک موسسه با دامنه فعالیت ها و مخاطبین محدود طراحی می‌شود می تواند اندکی با دشواری خوانده شود و چندان ساده نباشد.
لوگو ابزار با ارزشی جهت شناخت سریع تر شرکت به حساب می آید و در واقع، سمبلی است که مشخصات شرکت را نمایان می سازد. زمانی که یک لوگو تایپ در صفحه سربرگ قرار می گیرد به عنوان بخشی از هویت شرکت تلقی می گردد. یک لوگوی ایده آل بایستی در یک نظر پیام خود را بیان نماید و احساس مخاطب را نسبت به شرکت برانگیخته و نمایان سازد. حال این لوگو ممکن است کلیه عملکرد مورد نظر شرکت را بیان نکند.

دو گونه نشانه وجود دارد :

  1. نشانه های دیداری: یعنی هر آنچه با چشم می بینید و با ادراک حسی می شناسید.
  2. نشانه های تصویری: وقتی شماری از نشانه های دیداری ثبت می شوند و در متنی جای می گیریند تبدیل به نشانه های تصویر می شوند.
    به اعتقاد پیرس نشانه المانی است که، جای المان دیگری را تحت مناسبات یا عناوینی چند در ذهن می‌گیرد.

اصول کلی که برای سفارش طراحی لوگو و ساخت لوگو می‌بایست در نظر گرفت ، عبارتند از :

  1. ساده باشد.
  2. با فرهنگ و زمینه فعالیت همخوانی داشته باشد.
  3. قابلیت تک رنگ شدن را دارا باشد (لوگو میبایست در فرمت پازتیو و یا نگاتیو اصالت خود را حفظ کند، به کاربری لوگو در طولانی مدت توجه داشته باشید).
    برای مثال لوگوهای که از گرادیانت‌ها و رنگهای متفاوت در طراحی آنها استفاده میشود و به اصطلاح بعد دار هستند میباست برای مصارف تک رنگی همچون دوخت (برای مثال برند پوشاک) و یا بج سینه و ... میبایست هویتی مستقل از رنگ داشته باشند.
  4. قابلیت کوچک شدن در ابعاد مهر و یا کوچکتر را داشته باشد. (در سایز کوچک خوانا و قابل تشخصی باشد).
  5. ترجیحا دارای فرم هندسی و یا ساختار منسجمی باشد.
  6. وضوح عوامل مورد استفاده در نظر گرفته شود.
  7. تناسب عوامل مورد استفاده کاملا رعایت شود.
  8. منحصر به فرد باشد!

توجه داشتنه باشید در این زمینه باید تمرکز بیشتری بگذارید زیرا داشتن لوگوی زیبا می تواند در ادامه کار شما را آسان نمایید پس پیشنهاد میکنیم در همین راستا به سراغ بهترین شرکت طراحی لوگو بروید.

انواع لوگو و تعریف ساختار طراحی لوگو و آرم

  1. لوگو نوشتاری (لوگو تایپ یا مونوگرام)
  2. تصویری و علامت اختصاری (پیکتوگرام و آرم)
  3. تلفیق لوگو نوشتاری و لوگو تصویری (لوگوی ترکیبی)

اینکه کدام یک از این سه نوع طراحی لوگو مناسب است بستگی به برخی از عوامل از جمله وسعت کاری، منحصر به فرد بودن اسم، نوع شغل یا خدمات و عواملی دیگر، دارد.

در صورتی که لوگو و نشانه یک شرکت دچار تغییرات و دگرگونی اساسی گردد. مخاطبان برداشت خواهند کرد که نوع مالکیت شرکت و یا ساختار آن تغییر کرده‌است.

باید توجه داشت که طراحی مجدد لوگوی موجود با استفاده از لوگوی قدیمی بهتر از کنار گذاشتن لوگوهای قدیمی و یا روی آوردن به طراحی لوگو متفاوت (لوگوی جدید) است. Redesign و Revamp در انتخاب و عملکرد متفاوت هستند.

ریدیزاین طرح جدیدی از لوگو و یا ساختاری است که از قبلاً طرح ریزی یا برنامه ریزی شده است و میبایست کاملا تغییر کند ولی ریومپ تغییر در ساختار بصری است تا سیستم بتواند به هدف اصلی طراحی کمک کرده و المانهای دیگری را با طرح‌های اصلی ارائه دهد برای مثال ساختار لوگوی برند BMW که به روز شده ولی همان لوگوی قدیمی است.

سبک پرطرفدار طراحی لوگو

به طور کلی مدل‌های متفاوتی برای طراحی آرم و لوگو وجود دارند که در بالا تعدادی از آنها را بررسی کردیم؛ در ادامه قصد داریم به سبک‌های پرطرفدار و مشهور طراحی لوگو بپردازیم که قطعا در انتخاب لوگو مورد نظرتان، کارآمد خواهد بود. اگر طراح هستید و شناخت کافی از هنر طراحی لوگو و سبک‌های آن را ندارید، مطالعه ادامه مطلب به شما پیشنهاد می شود؛ علاوه بر آن اگر کارفرما هستید و برای کسب و کار خود به دنبال لوگویی متفاوت می‌باشید، خواندن مطلب پایین قطعا برایتان کارآمد و مفید خواهد بود.

برای این که بتوانید یک لوگوی پرطرف‌دار طراحی کنید باید در نظر داشته باشید، حفظ زیبایی در کنار سادگی و منحصربفرد بودن آن کمی کار را برای شما سخت می‌کند. علت این موضوع این است که زیبایی و سادگی را فقط با هنر می‌توان در کنار هم قرار داد. اما برای اینکه بتوانید لوگویی پرطرف‌دار طراحی کنید بهتر است موارد زیر را مورد توجه قرار دهید:

  1. فونت یکی از گزینه‌های بسیار مهم است. انتخاب فونت باید به گونه‌ای باشد که در ساختار لوگو برجسته باشد.
  2. برای نشان دادن هویت برند علاوه بر تایپوگرافی صحیح، رنگ مناسبی را انتخاب کنید.
  3. برای حفظ کردن سادگی، بهتر است فونت‌های پیچیده‌ و ناخوانا را انتخاب نکنید.

لوگو مونوگرام | Letter mark

طراحی لوگو به سبک مونوگرام یا در واقع همان Letter mark یکی از پرطرفدارترین سبک‌های طراحی است که بر پایه تایپوگرافی می‌باشد؛ مونوگرام که به آن لوگو اختصاری نیز گفته می‌شود، اغلب شامل 1 تا 4 حرف اول یک اسم یا برند تجاری است؛ چنین لوگوهایی به دلیل سادگی، خلاقیت طراح را به چالش می‌کشند. از سری لوگوهای مشهور این زمینه می‌توان به لوگو رستوران‌های زنجیره‌ای مک دونالد، ناسا و… اشاره داشت.

وگو مونوگرام - Letter mark

ویژگی‌های مونوگرام

مخاطبان به چیزهایی که در نگاه اول متوجه نشوند و برایشان حس کنجکاوی داشته باشد، دقت زیادی کرده و آنها را بیشتر می‌پسندند. یکی از ویژگی‌های مونوگرام همین القای حس کنجکاوی است. بنابراین لوگوی مونوگرام برای مشخص شدن نام و حروف نیاز به دقت بالایی دارد. به دلیل سادگی و تنوع زیاد باعث شده است تا شرکت‌های قدیمی و بزرگ از این نوع لوگو بسیار استفاده کنند. این نوع لوگو برای برندهایی که نام طولانی دارند بسیار مناسب است. به این صورت که از دو حرف اول برند برای ساخت لوگو استفاده می‌شود.

وگو مونوگرام - Letter mark

لوگو انتزاعی | Abstract

سبک انتزاعی زیر مجموعه لوگوهای تصویری است، با این تفاوت که در این سبک طراحی 1 یا چند المان مختلف را به منظور انتقال پیام بکار می‌گیرند؛ امروزه این نوع سبک طراحی بسیار مهم و قابل توجه است؛ ترکیب چندین المان مختلف با یکدیگر و در نهایت لوگویی که وجه مشترک‌های بسیاری با کسب و کار شما دارد. از سری لوگوهای حرفه‌ای و معروف در این زمینه می‌توان به لوگو شرکت آدیداس و پپسی اشاره داشت.

روشهای طراحی لوگو حرفه ای

ویژگی‌های لوگوی انتزاعی

این نوع لوگو به دلیل داشتن ویژگی‌های خاص از سایر انواع لوگوها متمایز شده است. توانایی تأثیر گذاری عمیق بر مخاطب را دارد. یکی از ویژگی‌های بسیار مهم این لوگو تأثیر ماندگاری آن است. هر کسب و کاری با هدف پیدا کردن یک جایگاه خاص شروع به فعالیت می‌کند. استفاده کردن از این نمونه لوگو این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا تصویر برند شما در ذهن مخاطب ثبت شود. در کسب و کارهای مختلف ایجاد حس کنجکاوی می‌تواند تأثیر بسیار مثبتی داشته باشد. این کنجکاوی باعث می‌شود تا مشتری بیشتر در مورد برند شما تحقیق کند. با استفاده از لوگوی انتزاعی می‌توانید این حس را بهتر القاء کنید. برای داشتن یک لوگوی منحصر به فرد باید از یک تیم خلاق استفاده کنید. طراحان لوگوهای انتزاعی تمام خلاقیت خود را به کار می‌گیرند تا شما یک لوگوی خاص داشته باشید.

تکنیک‌های طراحی لوگو خلاقانه و حرفه‌ای

طراحی لوگو به سبک امبلم | Emblem

لوگو Emblem نیز از دیگر سبک‌های پرطرفدار طراحی لوگو بشمار می‌رود؛ این سبک از طراحی معمولا نوشته‌ای خاص را درون یک شکل (آیکون) قرار می‌دهد. اگر به دنبال طرح‌های فانتزی برای کسب کار خود هستید؛ لوگو امبلم یکی از بهترین گزینه‌های پیش و روی شماست که زیبایی دوچندانی را از خود به نمایش می‌گذارد. از لوگوهای معروف طراحی شده در این سبک می‌توان به لوگو Starbucks COFFEE اشاره داشت.

طراحی لوگو به سبک امبلم - Emblem

لوگو مسکات | Mascot

در طراحی لوگو به سبک مسکات، از شخصیتی ساختگی یا واقعی به منظور انتقال پیام کسب و کار استفاده می‌کنند؛ از جمله طرح های معروف این سبک می‌توان به لوگو فست فود KFC اشاره داشت. ضمنا کاراکتر مورد نظر شما می‌تواند: انسان، حیوان و اشیا باشد؛ مقصود گرافیست از طراحی چنین لوگویی در واقع معرفی خدمات کسب و کار به ساده ترین روش ممکن است.

لوگو مسکات - Mascot

لوگو سه بعدی

لوگو 3D از سبک‌های پرطرفدار و البته گران قیمتی است که بر پایه قواعد پرسپکتیو طراحی می‌شود؛ تفاوتی ندارد که لوگو مورد نظر شما تایپوگرافی است یا یک طرح ترکیبی؛ خدمات طراحی سه بعدی به شما کمک می‌کند تا بر زیبایی هرچه بیشتر لوگو خود بیافزایید. از لوگوهای مشهور 3D می‌توان به لوگو Xbox 360، فایرفاکس و… اشاره داشت.

لوگو سه بعدی

ویژگی‌های لوگوی سه بعدی

این نوع لوگو باید متناسب با تمام بسترها باشد: لوگوی سه بعدی به دلیل جذابیتی که دارد مشتریان بیشتری را به خود جذب می‌کند. لوگوی سه بعدی باید بتواند رشد کسب و کار شما را بهبود بخشد: مخصوصاً زمانی که بخواهید لوگوی خود را در بسترهای دیجیتالی استفاده کنید، استفاده از لوگوی سه بعدی بسیار مناسب است.

انتخاب بهترین طراحی لوگو

لوگو در ساده ترین شکل ممکن ، خبر از هویت شغل و فعالیت شما میدهد؛ یک تصویر یا یک کلمه در قالبی جدید و خلاقانه در سریعترین زمان ممکن داستان شما را روایت میکند. قرار است لوگو از آرزوها و رویاهای شما سخن براند، سخنرانی که با جذاب ترین کلمات ممکن بیان میشود، نه بیننده و شنونده را خسته میکند و نه در نیمه راه او رها میکند. طراحی لوگو خلاقانه چنین ماموریتی را در بهترین شکل ممکن رقم میزند.
طراحی لوگو کار هر طراحی نیست؛
زیرا مسئولیت طراحی شناسنامه‌ای را میبایست به عهده بگیرد که باید روزی به دوردست ترین نقاط کره زمین برود و به جای یک سخنرانی چند ساعته قصه برند شما را به بهترین نحو ممکن تعریف کند.

قیمت طراحی لوگوی حرفه ‌ای

به طور حتم یکی از اولین دغدغه‌ها، قیمت طراحی لوگو حرفه‌ای است. یکی از ویژگی‌های مهم برای انتخاب یک شرکت برای طراحی محاسبه و برآورد هزینه‌ها است. اما نکته مهم این است که تعیین این هزینه به عوامل مختلفی بستگی دارد و هر کدام از این عوامل نیازمند بررسی‌های مشخصی است.


فرم سفارش آنلاین طراحی لوگو و آرم

جهت سفارش آنلاین طراحی لوگو، آرم و یا نشانه شما میتوانید با تکمیل و ارسال فرم ذیل درخواست خود را ثبت کرده و در لیست بررسی اولیه سفارشات قرار بگیرید.

ساختار لوگو را بر اساس تقسیم‌بندی های ذیل انتخاب کنید :*
لوگو نوشتاری (تایپوگرافی)
لوگو نوشتاری (تایپوگرافی)
لوگو مفهومی (المان گرافیکی)
لوگو مفهومی (المان گرافیکی)
لوگو ترکیـبی (تایپوگرافی + مفهومی)
لوگو ترکیـبی (تایپوگرافی + مفهومی)

لوگوی ترکیبی لوگویی است که از ترکیب لوگوی گرافیکی و لوگوی نوشتاری حاصل میشود. در این نوع از لوگو علاوه بر المان گرافیکی روی نام، شعار و دیگر المان‌ها نیز تاکید خواهد شد و در صورت ترکیب آنها نمیتوان المان و یا نام را بصورت جداگانه استفاده نمود.

ساختار المان گرافیکی لوگوی مفهومی*
طراحی مفهومی: مانند طرح یک ورزشکار برای مجموعه‌ای فعال در زمینه ورزشی
طراحی مستقیم: مانند نشانه سیب برای لوگوی شرکت اپل
طرح انتزاعی: مانند لوگوی شرکت مرسدس بنز
کدامیک از لوگوهای ذیل را بیشتر میپسندید؟
HOMADIS
HOMADIS
AGRONOOR
AGRONOOR
OMIDI
OMIDI
TAFRESHI
TAFRESHI

لوگو تایپ | نوشتاری به لوگویی گفته میشود که در طراحی آن از فونت های نگارشی زیبا و منحصر به فرد و نشاشنه های زبانی (نام کامل یا مخفف کلمات) استفاده میشود و در واقع گرافیست با بکارگیری خلاقیت و تجربه خود با استفاده از نام و حروف شرکت لوگوتایپ را طراحی میکند.در طراحی این نوع لوگو تعریف زبان و حروف الزامیست و تنها به یک زبان طراحی میگردد.

استفاده از حروف*
حروف چپ به راست ( فارسی و عربی )
حروف لاتین و انگلیسی
کدامیک از لوگوهای ذیل را بیشتر میپسندید؟
MST
MST
BAROOSH
BAROOSH
JOOPIN
JOOPIN
PDA
PDA
ZAFTA
ZAFTA
BTP
BTP
123
123
DIDO
DIDO

لوگوی ترکیبی لوگویی است که از ترکیب لوگوی گرافیکی و لوگوی نوشتاری حاصل میشود. در این نوع از لوگو علاوه بر المان گرافیکی روی نام، شعار و دیگر المان‌ها نیز تاکید خواهد شد و در صورت ترکیب آنها نمیتوان المان و یا نام را بصورت جداگانه استفاده نمود.

ساختار المان گرافیکی لوگوی ترکیبی*
طراحی مفهومی: مانند طرح یک ورزشکار برای مجموعه‌ای فعال در زمینه ورزشی
طراحی مستقیم: مانند نشانه سیب برای لوگوی شرکت اپل
طرح انتزاعی: مانند لوگوی شرکت مرسدس بنز
کدامیک از لوگوهای ذیل را بیشتر میپسندید؟
OMRC
OMRC
PARSARIA
PARSARIA
SITO
SITO
NUTRIPLUS
NUTRIPLUS
AUNTHY
AUNTHY
TABANSHAHR
TABANSHAHR
EXON
EXON
RAHBORD
RAHBORD
سبک اجرای لوگو*
کلاسیک
مدرن
فانتزی
تلفیقی
به انتخاب طراح

در صورتی که لوگوی خاصی مد نظر شمااست و یا مدل طراحی، رنگ، ایده، ساختار و .... را مد نظر دارید میتوانید آن را جهت بررسی برای ما ارسال نمایید.

Drag & Drop Files Here Browse Files


رعایت نکات ذیل در طراحی لوگو باعث زیباتر و ارزشمندتر شدن اثر خلق شده می‌گردد!

  1. مطالب و نوشته ها باید به اندازه ای باشد که به راحتی خوانده شوند.
  2. خواندن ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک برای مخاطب آسان تر از خواندن حروف صرفا بزرگ است.
  3. خواندن خطوط طولانی در نوشته ها، چشم را خسته می کند.
  4. فضای نوشتاری که راست چین یا چپ چین است، آسان تر از نوشته ای خوانده می شود که وسط چین باشد.
  5. نوشته سفید روی زمینه سیاه سخت تر خوانده می شود، همچنین نوشتار رنگی، به ویژه روشن به سختی خوانده می شود. معمولاً اگر نوشته تیتر، بزرگ و یا با حرف توپر و به صورت رنگی روی پس زمینه های تیره و روشن تایپ شود، ممکن است در بعضی موارد خیلی زیبا نباشد.
  6. حروف توپر، فشرده، یا ایتالیک فقط برای بخش های مهم استفاده می شود، چرا که آن ها چشم را خسته می کند.
  7. فضای نوشتاری خلوت معمولا راحت تر از فضای نوشتاری شلوغ خوانده می شود.

مراحل طراحی لوگو و انتقال اثر از طریق سفارش طراحی لوگو آنلاین

  1. تعریف ساختار طراحی براساس سه نوع تقسیم بندی کلی : لوگوی تاپیوگرافی (مونوگرام)، لوگوی مفهومی و لوگوی ترکیبی (ترکیب لوگو تایپوگرافی و مفهومی)
  2. تعریف نوع و زمینه فعالیت شرکت، برند، سازمان و ... (برای مثال در صنعت نساجی لوگو معمولا به صورت دوخت نیز استفاده میگردد پس نمیتوان در طراحی آن از فونت و یا خطوط نازک استفاده کرد)
  3. تعریف ساختاری رنگی و سبک استفاده از آن در طراحی (رنگ‌ها در زمینه‌های فعالیتی متفاوت تعاریف متفاوتی دارند)
  4. تعریف زبان لوگو (راست چین و چپ چین بودن آن)
  5. تکمیل فرم آنلاین درخواست طراحی لوگو توسط کارفرما و مقایسه هزینه‌های طراحی هرکدام از ساختارهای تعریف شده
  6. ارائه مشاوره رایگان و دریافت نقطه نظرات تکمیلی
  7. آغاز پروژه طراحی و ارائه 3 اتود اولیه
  8. مرحله تغییرات، اصلاحات نهایی و اعمال نظرات کارفرما
  9. ساخت فایل تایید شده به صورت وکتور به همراه راهنمای رنگی (رنگ سازمانی) و همچنین نگاتیو و پازتیو مهر

طراحی لوگو با هوش مصنوعی (AI) فصل جدید طراحی

طراحی لوگو با هوش مصنوعی (AI) یک رویکرد انقلابی است که توانایی های خلاقانه طراحان را با قدرت محاسباتی ماشین ها ترکیب می کند. با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی، این فرآیند شامل مدل‌های آموزشی برای تجزیه و تحلیل حجم وسیعی از داده‌ها، مانند آرم‌های موجود و اصول طراحی، به منظور ایجاد گزینه‌های لوگوی منحصربه‌فرد و جذاب است. یکی از مزایای قابل توجه طراحی لوگو با هوش مصنوعی توانایی آن در صرفه جویی در زمان و تلاش برای طراحان و شرکت ها است. با روش‌های سنتی، ایجاد یک لوگو می‌تواند یک کار دشوار و شامل تکرارهای متعدد باشد. با این حال، هوش مصنوعی این فرآیند را با ایجاد سریع طرح‌های متعدد بر اساس معیارهای مشخص شده ساده می‌کند. علاوه بر این، ابزارهای طراحی لوگو مبتنی بر هوش مصنوعی بازخورد فوری در مورد طرح‌های رنگی، شکل‌ها، انتخاب فونت‌ها و زیبایی‌شناسی کلی ارائه می‌دهند - به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا به سرعت تصمیمات آگاهانه بگیرند.

علاوه بر این، این سیستم‌های هوشمند سوگیری‌های ذهنی را که اغلب با ترجیحات یا محدودیت‌های طراحان انسانی مرتبط است، حذف می‌کنند. هر چقدر هم راحت باشد، یک نقطه ضعف در فقدان خلاقیت ظریف ارائه شده توسط آرم های طراحی شده با هوش مصنوعی در مقایسه با آرم هایی است که توسط گرافیست های ماهری ساخته شده اند که درک درستی از تفاوت های ظریف هویت برند و نیازهای مخاطبان هدف دارند. علاوه بر این، در حالی که الگوریتم‌های یادگیری ماشین به طور مداوم قابلیت‌های خود را از طریق حلقه‌های آموزشی بر روی مجموعه‌های داده گسترده در طول زمان بهبود می‌بخشند - در نتیجه پیشنهادات طراحی را بهبود می‌بخشند - کیفیت مجموعه داده اولیه نقش مهمی در اجتناب از خروجی‌های مغرضانه ایفا می‌کند که کلیشه‌ها را تداوم می‌بخشد یا از برندهای موجود تقلید بسیار نزدیک می‌کند. در نهایت اگر چه در استانداردهای امروزی در مقایسه با نبوغ انسان در طراحی گرافیک - یک زمینه در حال تکامل - ناقص است، آینده ای که در آن انسان ها و ماشین ها به طور یکپارچه با یکدیگر همکاری می کنند، برای فرآیندهای خلاقانه خلق لوگو امیدوارکننده به نظر می رسد.

نقش طراحی لوگو در ایجاد برند، ارتباط و انتقال مفاهیم، نقشی کلیدی و بسیار پر اهمیتی استــ ـ ـ ـ

اهمیت طراحی لوگو اختصاصی در چیست؟
لوگو | آرم | نشانه: لوگو نماد و معرف هر برند است و از این‌ رو طراحی لوگو نیز از اهمیت زیادی برخودار است. طراحی و ساختار خوب یک لوگو معرفی قدرتمند و با ارزش برای نام تجاری یا برند خواهد بود و به این جهت طراحی لوگویی موثر برای یک برند نسبت به سایر اقلام گرافیکی، نیاز به خلاقیت و تلاش بیشتری دارد.
آیا می‌توان لوگو را به دو زبان فارسی و انگلیسی طراحی کرد؟
بله، ولی در صورتی که لوگو شما تایپوگرافی باشد تغییر ساختار کلی لوگو از یک زبان مخوصوصا زبان فارسی و انگلیسی ماهیت آنرا تغییر داده و تاثیر ماندگاری آن را در حافظه بیننده کوتاه تر میکند.
تفاوت لوگوها در چیست؟
لوگو ها براساس ساختار کلی به سه دسته تقسیم میشوند: دسته اول تایپوگرافی یا منوگرام ها، دسته دوم لوگوهای المانی، مفهومی و یا آیکونیک‌ها و دسته سوم لوگوهای ترکیبی هستند متشکل از لوگوی تابپوگرافی و لوگوی مفهومی
اهمیت طراحی لوگو اختصاصی در برندیگ چقدر است؟
لوگو یا نشانه بیانگر نمادین یک عبارت و یا القاگر یک مفهوم است. لوگو همانند امضا که مشخصه‌ای برای اشخاص هستند نشانگر و مشخصه منحصر بفردی برای برند، موسسه و یا صاحب امتیاز آن است. آرم ها در هر جایی که حضور آن موسسه یا شخص یا رویداد صاحب آرم در آن وجود دارد ثبت می گردد و نشان دهنده رد برجای مانده از حضور آنها در آنجا است.
هزینه طراحی لوگو چقدر است؟
هزینه طراحی لوگو بر اساس نوع لوگوهای تعریف شده متفاوت بوده و شما میتوانید از داخل وب سایت، قسمت امور مشتریان، قسمت استعلام هزینه‌های طراحی گرافیک هزینه آن را مشاهده و درصورت تمایل پیش فاکتور آنلاین صادر نمایید.