آموزش 9 اصل طراحی بروشور به زبان ساده
- Marketing
- PHOTO & DESIGN Studio - استدیو خانه عکس و طرح
- مقالات آموزشی | Blog
- بازدید: 353
یکی از نیازهای اساسی هر شرکت یا سازمانی که محصولات و خدمات خاصی را به مشتریان خود ارائه میدهد، طراحی و سفارش یک brochure (نشریه) بر اساس اصول طراحی بروشور است؛ که کاربران با استفاده از آن اطلاعات لازم و مد نظر خود را به دست می آورند.
همانطور که میدانید بخش عمده ای از کالا و خدمات ضروری نیاز به طراحی بروشور تبلیغاتی دارند تا اطلاعاتی همچون نحوه مصرف، توضیحاتی درباره نحوه عملکرد و… در آن ها ذکر شود که خریداران را از ابهام خارج سازند؛ ضمن اینکه در مواردی آنها را وادار به استفاده از خدمات و محصول شما می کند؛ شاید با خود بگویید که یک بروشور تبلیغاتی استاندارد چگونه طراحی و تولید میشود تا بتواند بهترین بازدهی را داشته باشد؟! در واقع طراحان متعددی با استفاده از روشهای اصلی و فرعی زیادی دست به این کار میزنند.
9 اصول مهم در طراحی
اصل اول: انتخاب ابعاد بروشور! اولین گام برای طراحی بروشور توجه به ابعاد چاپ است، این مورد را در نظر بگیرید که سایز استاندارد بروشور حرفهای با یک تراکت تبلیغاتی تفاوت بسیاری دارد.
اصل دوم : برگزیدن فونت مناسب… فراموش نکنید که فونت تیترها و سر فصلهای بروشور باید با متن اصلی در تمایز باشند تا بیشتر به چشم بیایند و جلب توجه کنند.
اصل سوم: محتوای لازم و کافی! مهمترین اصل از اصول طراحی بروشور ارائه محتوای مناسب است، چرا که هدف از طراحی یک بروشور نیز همین امر است. در توضیحات خود هیچ اغراقی نداشته باشید و حقیقت را بگویید.
اصل چهارم: رنگبندی رنگ بروشور باید ملایم و رنگ متن نیز معمولا به دو صورت سفید و مشکی در نظر گرفته میشود. فراموش نکنید که نهایتا از 3 رنگ متفاوت بهره بگیرید و تعداد رنگ نداشته باشید.
اصل پنجم: طرح خود را قبل از طراحی اصلی مشخص کنید!. اگر از قبل ذهنیتی درباره طراحی خود نداشته باشید مطمئنا در حین کار به مشکل خواهید خورد و انرژی خود را از دست خواهید داد، بنابراین بهتر است قبل از شروع کار؛ طرحهای مورد توجه خود را مشخص کنید.
اصل ششم: هدفگذاری در این مرحله باید محتوا را براساس اهدافی که قصد دارید درباره آنها با مخاطب خود حرف بزنید، مشخص کرده و سپس تعیین کنید که مخاطب عام و خاص شما چه کسانی هستند.
اصل هفتم: تولید محتوا با صداقت تمام به تشریح کالا یا خدمات خود بپردازید و سعی کنید برای خوانندگان این بروشور امتیازاتی مانند کپن مالی یا تفریحی در نظر بگیرید.
اصل هشتم: بازبینی محتوا و ارزش سنجی آن! بعد از اتمام متن بروشور دفعات مکرر به خواندن آن بپردازید و تا جای ممکن آنرا اصلاح کنید. این مورد را در نظر داشته باشید که اگر خودتان با متن نوشته شده ارتباط برقرار کنید، به احتمال بالا دیگران هم همینطور خواهند بود.
اصل نهم: چاپ و بازبینی نهایی بروشور آخرین اصل از اصول طراحی بروشور، چاپ و بازبینی نهایی آن است؛ پیشنهاد می شود قبل از اقدام به چاپ نهایی، حتما چند نمونه اولیه از آن را به جهت بازبینی نهایی، صحت اطلاعات و طراحی گرافیکی تهیه کنید.
آموزش 9 اصل طراحی بروشور به زبان ساده